Wie is CS Yoga

_DSC7398 profiel

CS Yoga is Carrie Schriemer.

Bewegen en de werking van de menselijke geest zijn altijd passies van me geweest.

De passie voor bewegen begon met atletiek en bracht me rond 1996 bij Yoga.

Vanaf mijn 18e heb ik verschillende vormen van Yoga beoefend. Ik ben het meest geïnspireerd door fysieke, krachtige vormen van Yoga zoals Centered Yoga, Iyengar Yoga, Ashtanga yoga en Vinyasa flow. Na ruim tien jaar zocht ik meer verdieping. Workshops van verschillende ervaren docenten en de Centered Yoga Teacher Training van Dona Holleman in Italië (3 jaar) gaven deze verdieping. Daarnaast vond ik verdieping door in 2006 zelf les te gaan geven.

Mijn passies voor de werking en de kracht van de menselijke geest maakten dat ik maatschappelijkwerker en drs. in de toegepaste communicatie wetenschappen ben geworden. Ik ben in verschillende instellingen als hulpverlener werkzaam geweest.
Als hulpverlener/ begeleider gebruik ik vaak een insteek via beweging, actie en samen dingen ondernemen. Van wandelen, yoga technieken tot samen koken.

De fascinaties voor lichaam en geest komen voor mij samen in Yoga. Yoga gaat om verbinding en dus ook over verbinding tussen lichaam en geest.
De manier waarop je beweegt heeft rechtstreeks invloed op hoe je je voelt. De manier waarop je denkt heeft rechtstreeks invloed op je lijf.
Dit betekent dat ik vanuit beide ingangen mensen begeleid. Daarbij kies ik de weg die het meest aansluit bij de persoon.
Met als uitgangspunt dat je kunt leren dat je zelf invloed hebt op zowel je manier van denken als bewegen.

Goed kijken en luisteren naar mensen, zien wat er speelt en daarop aansluiten is een belangrijk onderdeel van mijn manier van begeleiden en lesgeven. Liefst praktisch toepasbaar met ruimte voor humor!

Comments are closed