Yoga lessen voor kinderen met (hoog) begaafdheids kenmerken

Lekker bezig met de laatste voorbereidingen voor de Yoga lessen die ik vanaf donderdag geef aan een paraat klas. Een klas voor kinderen met (hoog) begaafdheids kenmerken. Speciaal voor deze doelgroep heb ik een serie yoga lessen ontwikkeld.

Met aandacht voor de specifieke uitdagingen waar deze leerlingen mee te maken hebben.

Thema’s die aan bod komen zijn o.a: Terug naar jezelf, omgaan met emoties, slapen en rust vinden, invloed van houding op gedachten en voelen, EHBO bij stress, (faal) angst en wat drijft me en maak me blij?

Alle lessen worden zo gegeven dat ze voor de kinderen praktisch toepasbaar zijn. Met telkens de link tussen denken, voelen en ademen. Zodat ze er ook in het dagelijks leven mee aan de slag kunnen. Zin in!

Reacties zijn gesloten.