Wie is CS Yoga Achterhoek

CS Yoga Achterhoek is Carrie Schriemer.

Bewegen en de werking van het brein zijn mijn passies. De passie voor bewegen begon met atletiek en bracht me rond 1996 bij Yoga.
Vanaf mijn 16e heb ik verschillende vormen van Yoga beoefend.  Na ruim tien jaar zocht ik meer verdieping. Workshops van verschillende ervaren docenten en de Centered Yoga Teacher Training van Dona Holleman in Italië gaven deze verdieping. Verdere verdieping vond ik door in 2006 zelf les te gaan geven. Ik ben me blijven ontwikkelen door opleidingen bij Donna Farhi en Yoga for the Special Child® te volgen. Op dit moment volg ik de Living Yoga Somatic Exercise Coach (SEC) Training bij Lisa Petersen. Daarnaast ben ik opgeleid als iRest Yoga Nidra teacher en verdiep ik me in andere Yoga Nidra stromingen zoals  I Am Yoga Nidra en Radiant Rest van Tracee Stanley.

Mijn passies voor de werking en de kracht van de menselijke geest maakten dat ik maatschappelijk werker en drs. in de toegepaste communicatie wetenschappen ben geworden. Ik ben in verschillende instellingen als hulpverlener werkzaam geweest.
Als hulpverlener/ begeleider gebruik ik een insteek via beweging, ademhaling, voelen en of de werking van de geest. Ik heb specialisaties gevolgd op het gebied van Autisme bij Growing Minds en Huis Helder. Daarnaast ben ik me in de Polyvagal theorie aan het verdiepen vanuit de insteek van Deb Dana.

De fascinatie voor lichaam en geest komen voor mij samen in Yoga. Yoga gaat om verbinding. Met je lichaam, je ademhaling, wat je voelt, wat je denkt, jezelf en anderen.
Al deze lagen van jezelf horen erbij en hebben invloed op elkaar.
De manier waarop je beweegt heeft rechtstreeks invloed op hoe je je voelt. De manier waarop je denkt heeft rechtstreeks invloed op je lijf enz.
Dit betekent dat ik vanuit al deze invalshoeken mensen begeleid. Daarbij kies ik de weg die het meest aansluit bij de persoon. Mijn intentie is mensen te helpen ontdekken dat ze in essentie ok en heelzijn en zelf invloed uit kunnen oefenen op al deze lagen van zichzelf.

Mijn manier van begeleiden en lesgeven blijven constant in beweging door bijscholing, oefening en verdieping. Ik bekijk begeleiding en Yoga vanuit een onderzoekende nieuwsgierige invalshoek.  Steeds kijken naar wat goed voelt, wat nodig is en wat werkt. Samen werken met je lichaam en geest vanuit zachtheid en vriendelijkheid.

Opleidingen en bijscholingen:

Zie mijn Linkedin profiel

Reacties zijn gesloten.