Inspiratie

_DSC7369 copy

Onze kinderen zijn mijn grootste inspiratiebron. Kinderen zijn nog zo in contact met zichzelf, met hun lichaam en ademhaling. Ze maken de bewegingen die goed voelen en waar ze zin in hebben, zonder aandacht voor de mening van anderen.

Mijn zoontjes proberen regelmatig nieuwe “yogakunsten” kijk dit moet je aan de mensen leren! ” Terwijl er bijvoorbeeld iemand met de beentjes omhoog tegen de muur loopt en bijna in handstand staat.

In mijn lessen stimuleer ik volwassenen ook weer op die onbevangen en speelse manier in contact te komen met zichzelf, hun lijf en ademhaling. Door bewegingen bewust, met aandacht en een glimlach uit te voeren voel je beter, waardoor je je beter voelt!

Inspiratie haal ik verder uit workshops en lessen van andere docenten zoals bijvoorbeeld Donna Fahri en Dona Holleman.

Maar ook uit andere hoeken zoals bijvoorbeeld een teacher training in het lesgeven met de yoga swing. Dit is een hangmat waarin de yoga houdingen worden uitgevoerd. Of een workshop aerial yoga.

De dingen die me aanspreken neem ik mee in mijn lessen en mijn eigen yoga beoefening. Zelf blijven oefenen, spelen en nieuwsgierigheid naar de werking van lichaam en geest spelen een belangrijk rol in mijn manier van lesgeven.

Comments are closed